AJÁNLÁSOK
Egy cégvezető tudja, hogy a mindennapi gyakorlati teendői mellett az is fontos, hogy cége hogyan tartja a kapcsolatot a külvilággal, a vásárlóival, a médiával vagy a partnereivel. Hogy mennyit és hogyan kíván megmutatni abból, ami az ő munkája, a cég élete vagy eredményei. Erre a célra nekem sikerült ideális partnert találnom: a CSAGASA kreatív, pontos és megbízható. Felvállalja és meg is oldja a kommunikációs problémákat.
Berszány Tibor - Bertis Group cégtulajdonos, Sepsiszentgyörgy
A panzió-turizmus olyan sajátos területe a turisztikai vállalkozásoknak, ahol a szolgáltatások kínálata és a minőségbeli eltérések elég szűk palettán mozognak.
Mitől vagyunk mi több és más, miért kell minket elsőként kipróbálni? Számunkra, működtetők számára, a válasz egyértelmű, de hogyan tudjuk ezt a piac számára is nyilvánvalóvá tenni?
A Csagasa Visual Communication csapatával partnerségben megtaláltuk azt a kitörési pontot a vizuális kommunikáció és a marketing-stratégia terén, ami sikeresen kiemelte és piacosította a „Horizont panzió és apartmanok” szolgáltatásainak egyediségét.
Az elért gazdasági eredmények visszaigazolták ezt a választást, a számoknak pedig mindig igazuk van.
Hajdó Csaba Octogon Invest Kft., a Horizont Panziót működtető cég vezetője, Székelyudvarhely
Egy szépen megrajzolt logó hivalkodás, semmi több. Stratégiába ágyazni, életre hívni felületeken, gondozni a vizuális arculatot, elérni a kívánt hatást - ez már szakmai felelősség. Ezt vállalja a Csagasa Visual Communication.
dr. habil. Kádár Magor, egyetemi előadótanár, Babes-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár
Két lényeges feltétel szükséges ahhoz, hogy egy cég, egy termék vagy egy tevékenység esszenciáját, arculatát hatékonyan közvetíteni lehessen a vásáló felé, különösen egy kézműves termék esetén.
Egyfelől kell tudni a hogyant. Ez tehnika, stílus és hozzáállás kérdése. Másfelől szükséges az alkotás folyamatának a mély megértése. Csakis így válik autentikussá az arculat megalkotásának és a külvilág felé való közvetítésének a folyamata.
Nehéz ezt a kettőt együtt megtalálni. Nekem csak több próbálkozás után sikerült. A CSAGASA az a cég, amely a Mariko terméket és alkotási folyamatát mélyen megértette, és lényegre törően tudja közvetínteni a vásárlóink felé.
Szabó Annamária - Marikó Design márkatulajdonos, Kézdivásárhely
Azon kevesek közül való, akinek fenntartások nélkül bízom az ízlésében és tisztánlátásában. Több projekten dolgoztunk együtt, és hiszem, hogy Csaga alkalmas egy cég, márka vagy termékcsoport teljes arculatának a megalkotására.
Szarvadi Loránd – vállakozó, Bukarest
(balvanyosresort.ro, vinumhungaricum.ro)
A maximalizmus és a precizitás kulcsszavak nálam, ezért ezt várom el azoktól is, akikkel együtt dolgozom. Úgy érzem, a Csagasa Consulting pont ezt nyújtotta számunkra, szakmai tanácsokért ma is szívesen hozzájuk fordulok.Add signer person.
Ménessy Kinga Kitty, a kézdivásárhelyi önkormányzat kommunikációs irodájának vezetője, Kézdivásárhely
Találkoztunk, és megszületett a kedvenc logóm.
Wéber Tibor Rudolf, - Weberbau cégtulajdons, Kolozsvár