CSAPATUNK

Csaga, cégtulajdonos, kreatív vezető, grafikus

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Hadd mutatkozzam be, és mutassam be kis, de annál szorgalmasabb csapatomat!

Grubisics Csaga vagyok, a Csagasa Consulting cég megálmodója és tulajdonosa.

Álmaimban egy olyan céget dédelgettem, mely kellemes, empatikus és produktív partner a megrendelő számára, ugyanakkor kellemes munkahely, inspiráló tér a minőségi és színvonalas alkotásra. A kolozsvári Művészeti Egyetem Design szakán szereztem alapfokú diplomát, majd ugyanott szereztem meg a mesteri fokozatot is. 2008 óta dolgozom arculattervezőként. Szabadúszóként indultam 2010-ben, és ma már a Csagasa Visual Communication cégem égisze alatt megbízható társaim segítenek a terveim megvalósításában.

Két gyermekem és családom mellett legfontosabb dolog számomra a munkám, amely állandó kihívás számomra. Izgalommal nézek minden egyes megrendelés elé, és igyekszem a maximumot kihozni belőle. Törekszem a minőségi szolgáltatásra, amely meggyőződésem szerint a jól átgondolt, kidolgozott és személyre szabott tervezés eredménye. Számomra a megrendelő elégedettsége a cél, ezért empátiával és maximális szaktudással fordulok minden kisebb vagy nagyobb kihívás felé.

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy legtöbb megrendelőmmel évek óta együtt dolgozunk.

Csapatom tagjai:

Tünde - marketing, management

Tünde a csapat mosolygós tagja. Mindig nevet, képtelenség egyhangúnak maradni mellette. Jókedve ragadós. A jó hangulat biztosítása mellett igen nagy feladata van neki is a csapatban. Ő foglalkozik a közösségi oldalak és az online felületek kezelésével, stratégiák kidolgozásával, szövegek megszerkesztésével és az irodai élet megszervezésével. Igen fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal rendelkezik a kliensekkel való kapcsolattartás terén. Minden feladatot komolyan vesz, nincs olyan kihívás, aminek ne járna a végére. A kíváncsisága és tanulási vágya ösztönözte arra, hogy szakmai gyakorlatra jelentkezzen nálunk. A sors akarta így, első találkozáskor tudni lehetett, hogy előbb-utóbb a csapat oszlopos tagja lesz.

Levente - grafikus

Levente nagy szaktudással és nagy tapasztalattal érkezett hozzánk. Jászvásárban járt művészeti egyetemre, ahol le is diplomázott. Alaposan és pontosan dolgozik. Az illustrator filejaiban mindig rend van, amit én messzemenően értékelek. Ha egy munkát hosszadalmasnak tart, fogja magát, és leprogramozza a folyamatot, majd hátra dőlve kávét szürcsölget, amíg a gép dolgozik. A kreatív énje túlmutat a grafikákon, szívesen barkácsol, az irodában minden kis „megoldani valót” megold :)

Levente - fotó

Levente jelen pillanatban Hargita és Kovászna megye egyik legkeresettebb termékfotósa. Nagy öröm számomra, hogy időt szakít a megbízásaimra. Pontosan és alázattal végzi a munkáját. Profin játszik a fényekkel és a színekkel. Gyönyörűen emeli ki a központi témát, kompozíciói újszerűek és figyelemfelkeltők. Fotói erőteljesek, karakteresek, stílusa sajátos. Minden fotózás alkalmával meglep egy egy új, lélegzetelállító részlettel.

Öröm vele dolgozni.

Hunor - fotó

Hunor esküvői fotósként dolgozik. A sok évnyi tapasztalata nagyon szépen látszik, amikor emberekkel dolgozik. Diszkréten van jelen, mégis lencsevégre kapja a legjobb pillanatokat. Fotóinak átható hangulata van, vibrálnak a színek, csillognak a fények, él a pillanat. De attól sem riad vissza, ha tárgyakkal kell dolgoznia. Szép, letisztult munkáival pontosan illeszkedik a csapat elveihez.