CSAPATUNK

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Hadd mutatkozzam be, és mutassam be kis, de annál szorgalmasabb csapatomat!

Csaga,

cégtulajdonos, kreatív vezető, grafikus

Grubisics Csaga vagyok, a Csagasa Consulting cég megálmodója és tulajdonosa.

Álmaimban egy olyan céget dédelgettem, mely kellemes, empatikus és produktív partner a megrendelő számára, ugyanakkor kellemes munkahely, inspiráló tér a minőségi és színvonalas alkotásra. A kolozsvári Művészeti Egyetem Design szakán szereztem alapfokú diplomát, majd ugyanott szereztem meg a mesteri fokozatot is. 2008 óta dolgozom arculattervezőként. Szabadúszóként indultam 2010-ben, és ma már a Csagasa Visual Communication cégem égisze alatt megbízható társaim segítenek a terveim megvalósításában.

Két gyermekem és családom mellett legfontosabb dolog számomra a munkám, amely állandó kihívás számomra. Izgalommal nézek minden egyes megrendelés elé, és igyekszem a maximumot kihozni belőle. Törekszem a minőségi szolgáltatásra, amely meggyőződésem szerint a jól átgondolt, kidolgozott és személyre szabott tervezés eredménye. Számomra a megrendelő elégedettsége a cél, ezért empátiával és maximális szaktudással fordulok minden kisebb vagy nagyobb kihívás felé.

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy legtöbb megrendelőmmel évek óta együtt dolgozunk.

Csapatom tagjai:

Dori
Demeter Dorottya,
marketing, online marketing, management

Dori harmadéves egyetemista volt a bukaresti Gazdaságtudományi Egyetemen amikor a 2020-as év őt is visszaszorította az online egyetemi térbe, mint megannyi egyetemista társát - így hazaköltözött Bukarestből Sepsiszentgyörgyre. Ez a kellemetlen fordulat mégis meglepetést tartogatott számára: egy izgalmas munkahely lehetőségét. Ez a munka, a munkahely és a kollégák több mindent is megváltoztattak az életében. Többek között megszeretette a kávét, de főként a kávézás rítusát, hiszen egy jó kávé mellett lehet a legjobbakat ötletelni, és akkor pörög igazán jól az ember agya, ha kávéillat lengi be az irodát.

Dori feladata a közösségi oldalakkal való foglalkozás, a marketing és a stratégiák kialakítása. Ezen felül ő tartja össze és hangolja egybe az elvégzendő feladatokat. Rendszerezetten, kiegyensúlyozottan és maximális nyugalommal dolgozik.

(Alapképzés: Bukaresti Gazdaságtudományi Egyetem, Marketing szak. Mesterképzés: Bukaresti Gazdaságtudományi Egyetem, Online Marketing szak)

Nóci
Pál Noémi,
grafika

Nóci a budapesti Corvin Rajziskola Tervezőgrafika szakán szerzett oklevelet, melynek megvédésére szépen kidolgozott portfóliót állított össze.

Öröm volt végigpörgetni. Munkái sokszínűek, változatosak, derűsek - és továbbra is ezt tartja, nap mint nap örülhetünk neki.

Nóci “teszi papírra” a grafikai ötleteinket. Lenyűgöz gyorsasága és pontossága. A kezei közt kelnek életre a partnereinkkel közösen megálmodott grafikák kézzel fogható változatai. Meggyőződése, hogy először neki kell ellenőriznie munkája gyümölcsét, így a megrendelőhöz a tökéletesített változat jut el.

(Őt is nagyon szeretjük.)

Dórika
Barti Dóra
szövegírás

Dóri a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Jogtudományi karán harmadéves egyetemista. Ő foglalkozik a szövegek megszerkesztésével, illetve azok fordításával. Dóri sem kávézott mielőtt elkezdett velünk dolgozni, viszont mára már ő is rájött, hogy a kávé segít túlélni az álmos reggeleket, és elősegíti a közös elmélkedést, ötletelést.

Gyorsan, alaposan és kiegyensúlyozottan dolgozik, hozzájárulva ezzel az irodában általánosan uralkodó jó hangulathoz és eredményeink tökéletesítéséhez.

A Dori, Nóci és Dóri esetében a megfelelő névhasználat egy jó pörgős napon igen nagy kihívás tud lenni. Ezért van amikor a lányok közös neve: Nori :)

Levente
fotó

Levente jelen pillanatban Hargita és Kovászna megye egyik legkeresettebb termékfotósa. Nagy öröm számomra, hogy időt szakít a megbízásaimra. Pontosan és alázattal végzi a munkáját. Profin játszik a fényekkel és a színekkel. Gyönyörűen emeli ki a központi témát, kompozíciói újszerűek és figyelemfelkeltők. Fotói erőteljesek, karakteresek, stílusa sajátos. Minden fotózás alkalmával meglep egy egy új, lélegzetelállító részlettel.

Öröm vele dolgozni.

Hunor
fotó

Hunor esküvői fotósként dolgozik. A sok évnyi tapasztalata nagyon szépen látszik, amikor emberekkel dolgozik. Diszkréten van jelen, mégis lencsevégre kapja a legjobb pillanatokat. Fotóinak átható hangulata van, vibrálnak a színek, csillognak a fények, él a pillanat. De attól sem riad vissza, ha tárgyakkal kell dolgoznia. Szép, letisztult munkáival pontosan illeszkedik a csapat elveihez.

Kiegyensúlyozott munkaritmusa a legstresszesebb helyzetekben is átragad mindenkire és a fotózás gürdülékenyen zajlik le.

A Dori, Nóci és Dóri esetében a megfelelő névhasználat egy jó pörgős napon igen nagy kihívás tud lenni. Ezért van amikor a lányok közös neve: Nori :)