CSAPATUNK

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Hadd mutatkozzam be, és mutassam be kis, de annál szorgalmasabb csapatomat!

Csaga,

cégtulajdonos, kreatív vezető, grafikus

Salat-Zakariás Csaga vagyok, a Csagasa Consulting cég megálmodója és tulajdonosa.

Álmaimban egy olyan céget dédelgettem, mely kellemes, empatikus és produktív partner a megrendelő számára, ugyanakkor kellemes munkahely, inspiráló tér a minőségi és színvonalas alkotásra. A kolozsvári Művészeti Egyetem Design szakán szereztem alapfokú diplomát, majd ugyanott szereztem meg a mesteri fokozatot is. 2008 óta dolgozom arculattervezőként. Szabadúszóként indultam 2010-ben, és ma már a Csagasa Visual Communication cégem égisze alatt megbízható társaim segítenek a terveim megvalósításában.

Két gyermekem és családom mellett legfontosabb dolog számomra a munkám, amely állandó kihívás számomra. Izgalommal nézek minden egyes megrendelés elé, és igyekszem a maximumot kihozni belőle. Törekszem a minőségi szolgáltatásra, amely meggyőződésem szerint a jól átgondolt, kidolgozott és személyre szabott tervezés eredménye. Számomra a megrendelő elégedettsége a cél, ezért empátiával és maximális szaktudással fordulok minden kisebb vagy nagyobb kihívás felé.

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy legtöbb megrendelőmmel évek óta együtt dolgozunk.

Csapatom tagjai:

Timi
Irodavezető, copywriting

Mihály-Bekő Tímea

Az “elfelejtettem”, “nem tudom”, “nem lehet” nem szerepel a szótárában. Munkájában alapos és pontos.

Tanulmányait a csíkszeredai Sapientia Egyetem Gazdaság- és Humántudományok karán végezte, román nyelv és irodalom - angol nyelv és irodalom szakon.

Timi tartja kézben az iroda folyó feladatait, tudja, hogy kinek mi a dolga, és azt is, hogy ki mit oldott már meg. Ugyanakkor ő szerkeszti a szöveges tartalmakat minden szükséges nyelven.

2 kislány édesanyja és még mindig nem szereti a kávét…

Zsolt
grafika

Jakab Zsolt

Mosolyával, vicces beszólásaival színt visz a mindennapjainkba.

Zsolt a londoni Shillington College designer szakán végzett. Ő “teszi papírra” a grafikai ötleteinket.

2 kisgyerek büszke édesapja és nagyon szereti a kávét.

Az ő kezei közt kelnek életre a partnereinkkel közösen megálmodott grafikák kézzel fogható változatai. Következetesen, alaposan, de gyorsan dolgozik, a “nincs ötletem” fogalom számára ismeretlen.

Levente
fotó

Levente jelen pillanatban Hargita és Kovászna megye egyik legkeresettebb termékfotósa. Nagy öröm számomra, hogy időt szakít a megbízásaimra. Pontosan és alázattal végzi a munkáját. Profin játszik a fényekkel és a színekkel. Gyönyörűen emeli ki a központi témát, kompozíciói újszerűek és figyelemfelkeltők. Fotói erőteljesek, karakteresek, stílusa sajátos. Minden fotózás alkalmával meglep egy egy új, lélegzetelállító részlettel.

Öröm vele dolgozni.

Hunor
fotó

Hunor esküvői fotósként dolgozik. A sok évnyi tapasztalata nagyon szépen látszik, amikor emberekkel dolgozik. Diszkréten van jelen, mégis lencsevégre kapja a legjobb pillanatokat. Fotóinak átható hangulata van, vibrálnak a színek, csillognak a fények, él a pillanat. De attól sem riad vissza, ha tárgyakkal kell dolgoznia. Szép, letisztult munkáival pontosan illeszkedik a csapat elveihez.

Kiegyensúlyozott munkaritmusa a legstresszesebb helyzetekben is átragad mindenkire és a fotózás gürdülékenyen zajlik le.