CSAPATUNK

Csaga, cégtulajdonos, kreatív vezető, grafikus

Üdvözöllek Kedves Látogató!
Hadd mutatkozzam be, és mutassam be kis, de annál szorgalmasabb csapatomat!

Grubisics Csaga vagyok, a Csagasa Consulting cég megálmodója és tulajdonosa.
Álmaimban egy olyan céget dédelgettem, mely kellemes, empatikus és produktív partner a megrendelő számára, ugyanakkor kellemes munkahely, inspiráló tér a minőségi és színvonalas alkotásra.

Két gyermekem és családom mellett legfontosabb dolog számomra a munkám, amely frissen tart, és kreativitásra serkent.

A kolozsvári Ion Andrescu Művészeti Egyetem Design szakán szereztem alapfokú diplomát, majd ott szereztem meg a mesteri fokozatot is. 2008 óta dolgozom arculattervezőként.
Szabadúszóként inultam 2010-ben, és ma már megbízható társaim segítenek a terveim megvalósításában. Büszke vagyok a csapatomra, Tündére, Andira és Borzira, hisz mindannyian nap mint nap jókedvvel és maximális profizmussal veszik ki a részüket a közös feladatainkból. Meggyőződésem, hogy pozitív, kellemes környezetben a munka eredménye sokkal jobb, ezért igyekszem esztétikus környezetet és pozitív munkahangulatot biztosítani a közös munkatérben.

Számomra a megrendelő elégedettsége a cél, ezért empátiával és maximális szaktudással fordulok minden egyes kihívás felé.
Arra vagyok a legbüszkébb, hogy néhány megrendelőmmel évek óta együtt dolgozunk.

Csapatom tagjai:

Csaba, alias Borzi - fotós, grafikus

Csaba a türelemmel elvégzett alapos és esztétikus munkájával erősíti a csapatot. Aprólékosság és kifinomult ízlés jellemzi fotóit is, és grafikai munkáit is. Alkotó kedve, lendülete és a kitartó munka és a szép iránti érzéke a csapat oszlopos tagjává tette. Többnyire ő dolgozza ki a közösen megbeszélt és levázlatolt grafikai terveket, valamint ő készít gazdag, szépen komponált termékfotókat, melyeket a további munkafázisokban használunk fel. Érdekes egyénisége életének minden területét színessé teszi. Például nemcsak jól főz, de olyan szépen tálal, hogy az kész fotótéma, mehet is fel az instára. Nagytatájától örökölt kiváló állapotban lévő pörge kalapja egyéniséggel teli öltözködésének egyik fontos eleme. Amikor azzal jön munkába, mindig így köszöntjük: “Szia Borzi, csókolom kalap!”

Nézd meg Borzi személyes profilját, fotóit itt: @fotomathe

Tünde - marketing, management

Tünde a csapat mosolygós tagja. Mindig nevet, képtelenség egyhangúnak maradni mellette. Jókedve ragadós. A jó hangulat biztosítása mellett igen nagy feladata van neki is a csapatban. Ő foglalkozik a közösségi oldalak és az online felületek kezelésével, stratégiák kidolgozásával, szövegek megszerkesztésével és az irodai élet megszervezésével. Igen fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal rendelkezik a kliensekkel való kapcsolattartás terén. Minden feladatot komolyan vesz, nincs olyan kihívás, aminek ne járna a végére. A kíváncsisága és tanulási vágya ösztönözte arra, hogy szakmai gyakorlatra jelentkezzen nálunk. A sors akarta így, első találkozáskor tudni lehetett, hogy előbb-utóbb a csapat oszlopos tagja lesz.

Andi - szövegírás, fordítás

Andi külső munkatársunk. Bár még mesteri képzésre jár Kolozsváron, a fizikai távolság nem akadályozza meg abban, hogy virtuálisan velünk legyen, és részt vegyen a közös munkában. Szövegeket alkot, átír és fordít, gyorsan és pontosan, igény szerint.